неделя, 18 декември 2016 г.

Your Name / Kimo ni na wa

Японските филми са ми любими от много време. Има един определен чар в тях, който ги прави много по-приятни от повечето анимационни филми в днешно време.

Такъв е случаят и с Your Name. Много приятна история за момче и момиче, които поради странно стечение на обстоятелствата започват да си разменят телата и така в последствие научават един за друг все повече и повече.

Очаквах това да е любовна история, разказана по необикновен начин. Но необикновеният начин надхвърли очакванията ми! Към края филмът разкрива много нови слоеве от историята си, като така става още по-прекрасен. Зрителят не знае какво да очаква от всяка следваща сцена и това е най-приятното.

Анимацията е страхотна, както очаквах. Има толкова много красиви цветове, толкова детайлно нарисуван Токио, както и добре направена митология на малкото градче, в което живее момичето.

Друго, което ми направи впечатление, бяха рисунките на момчето. То пресъздаваше спомени чрез най-различни скици, които бяха изключително добре направени.

Много приятно анимационно филмче, което ме накара многократно да се усмихвам и възхищавам на изкуството на нашите братя японци.

Няма коментари:

Публикуване на коментар